posted on by Musik på Skärva
Loading Events

« Alla evenemang

ANNE SOFIE VON OTTER – Välgörenhetskonsert

September 17 @ 19:00 - 21:00

| Free

Anne Sofie von Otter – Välgörenhetskonsert

Musik på Skärva gör den här kvällen ett gästspel i den vackra Amiralitetskyrkan och välkomnar Anne Sofie von Otter, en av Sveriges allra största stjärnor på operahimlen. Ackompanjerad av pianisten Bengt Forsberg och gitarristen Fabian Fredriksson bjuder Anne Sofie von Otter på ett spännande och varierat program med bland annat Franz Schuberts vackra Lieder och svenska sånger av AF Lindblad, EG Geiger och Gunnar Hahn.  Bengt Forsberg ger även några solostycken av Robert Schumann.

Den här konserten ges i samverkan med Svenska Kyrkan – Kungliga Amiralitetsförsamlingen och är en välgörenhetskonsert till förmån för Läkare utan gränser. Entrén är fri men under kvällen ges möjlighet att lämna ett frivilligt bidrag till insamlingen.

________

Information om när denna konserten kan genomföras kommer inom kort.

OBS! Biljetter måste bokas i förväg. Planerat biljettsläpp i slutet av juni.

Musik på Skärva avvaktar utvecklingen av Covid-19 och tar i samråd med Musik i Blekinge beslut om vilka konserter som kan genomföras när vi börjar närma oss konsertdatum. Vi fortsätter vår planering som vanligt under tiden och meddelar eventuella förändringar här på hemsidan, på vår Facebook-sida och i tidningarna BLT och Sydöstran.

________

 

Simon Kathy ́s song

Information

Datum:
17 September, 2020
Tid:
19:00 - 21:00
Pris:
Free

Arrangör

Musik på Skärva

Plats

Amiralitetskyrkan
Karlskrona Sweden Sweden
+ Google Map